• Ik ben Monica Ros (8-11-1976) en ik werk vanaf 2009 als Fluisteraar en Energetisch Therapeute vanuit mijn praktijk Contact geeft rust.

Jarenlang heb ik gewerkt als Fluisteraar voor (gehandicapte) kinderen en anderen die moeilijk contact kunnen maken. Door het maken van een persoonlijke analyse lukt het mij om kinderen weer rustig te krijgen.

Daarnaast is het mijn passie om iedereen de kracht in zichzelf te laten herontdekken, zodat je zelfverzekerd en onbevangen in het leven kan staan.

Eind 2017 heb ik samen met een collega Lady Letters opgericht. Een initiatief om vrouwen die uit een huwelijk met geweld komen, extra kracht en zelfvertrouwen te geven. Dit concept is uiteindelijk doorgegaan als Lady’s Linked.

 

Om mijn aangeboren talent om energie te lezen te onderbouwen met theoretische kennis, heb ik meerdere cursussen gevolgd. Met veel plezier heb ik o.a. de volgende diploma’s en certificaten gehaald:

Energetisch Therapeute * Handlezen * Droom-analyse * Aura- en Chakra-healing * Reiki  * Runen lezen