september 18, 2018

Wie ben ik

Ik ben Monica Ros (8-11-1976) en ik werk vanaf 2009 als Fluisteraar en Energetisch Therapeute vanuit mijn praktijk Contact geeft rust.

Jarenlang heb ik gewerkt als Fluisteraar voor (gehandicapte) kinderen en anderen die moeilijk contact kunnen maken. Door het maken van een persoonlijke analyse kan ik het (gehandicapte) kind een stem geven als deze niet in staat is voor zichzelf op te komen en te vertellen wat hem of haar rustig of juist onrustig maakt. Dit kan komen omdat de persoon te jong is (baby’s) of omdat de persoon door een handicap niet (goed) kan communiceren, of doordat de persoon niet in woorden kan zeggen wat hij of zij precies voelt (er is altijd kennis nodig om het gevoel uit te kunnen spreken.

Inmiddels werk ik met mensen van alle leeftijden. Als Energetisch Therapeute kan ik snel inzoomen op de onderliggende oorzaken en de gevoelens die daarin meespelen. Je hoeft bij mij niet je hele geschiedenis te vertellen, we gaan gelijk aan de slag!

Daarnaast is het mijn passie om al mijn clienten de kracht in zichzelf te laten herontdekken, zodat zij zelfverzekerd en onbevangen in hun leven kunnen staan.

Eind 2017 heb ik samen met een collega Lady Letters opgericht. Een initiatief om vrouwen die uit een huwelijk met geweld komen, extra kracht en zelfvertrouwen te geven. Uit dit concept zijn uiteindelijk ook Lady Letters Buddy en de Lady Letters Academie voortgekomen.

 

Om mijn aangeboren talent om energie te lezen te onderbouwen met theoretische kennis, heb ik meerdere cursussen gevolgd. Met veel plezier heb ik o.a. de volgende diploma’s en certificaten gehaald:

Energetisch Therapeute * Handlezen * Droom-analyse * Aura- en Chakra-healing * Reiki

 

Je kunt een afspraak maken voor een consult door te mailen maar mail@monicaros.nl of te appen naar 06-33055523.

Consulten worden gegeven vanuit mijn huis in Amersfoort.

 

Met vriendelijke groet,

Monica Ros.

 

 

 

 

Praktijk Contact geeft rust is lid van de beroepsvereniging Collectief Alternatief Therapeuten. Het CAT biedt kwaliteitsgarantie voor Alternatief Therapeuten.